Evenementen van

Manège Binnenhof

Corona Maatregelen

Update vanaf 28/04/2020: zie bij de evenementen hieronder

Kleuterlesjes

Kleuterlesjes voorlopig niet beschikbaar. we houden je op de hoogte.

Corona - UPDATE

Minder goed nieuws, wij hebben een nieuwe update ontvangen van paardensport Vlaanderen. Ze waren iets te voorbarig met hun besluiten en dat alles voorlopig moet blijven zoals het was. Dus voorlopig nog GEEN privélessen mogelijk! Van zodra dit terug veranderd, houden wij jullie onmiddellijk op de hoogte. Onze excuses, Christina Nieuwe maatregelen vanaf 4 mei 2020: Samen houden we ons aan de nieuwe maatregelen! Enkel privé- lessen of -wandelingen zijn mogelijk; dit enkel op afspraak! en hou je ook aan dit afgesproken uur! - een ontsmettingsmoment is tussen elk les vereist. De manége stelt zelf een planning op waarbij een maximum wordt ingezet op social distancing. Beperk de tijd die je spendeert op de manége tot het strikt noodzakelijke zo maak je tijd vrij voor de volgende ruiter, dan kunnen er zoveel mogelijk aan bod komen. per lesklantje is max. 1 iemand van hetzelfde gezin toegelaten als toeschouwer! verplicht voor de ruiter:Wegwerphandschoenen, (vanzelfsprekend eigen helm - er is geen leenmateriaal beschikbaar) aangezien je in aanraking komt met materiaal dat nadien door anderen wordt gebruikt. Voor de lesgever: mondmasker en handschoenen. Momenteel geen nieuwe ruitertjes of amazones mogelijk. De cafetaria is nog steeds gesloten! Sportieve groetjes en tot binnenkort

Wandelingen (te paard)

Wandelingen te paard Privé mogelijk. €20,00 per 'half' uur voor kids of volwassenen

Verjaardagsfeestjes

Enkel mogelijk op Zondagen van 10 tot 13u Ponygewenning, Ponywandeling en Ponygames Pannenkoeken en drankjes €20,00 per kind (max 12 kinderen)

Kleuterlesjes steeds de eerste zondag van de maand

Elke eerste zondag van de maand organiseren we een kleuterlesje voor de leeftijden van 4 tot 6 jaar. Per les kunnen we max. 10 inschrijvingen aannemen, dus wees er snel bij!